Sot dhe neser regjistrimet në Uniersitetin e Malit të Zi

Universiteti i Malit të Zi ka disa vite që tërheq vëmendjen e studentëve shqiptarë nga Mali i Zi dhe numri i studentëve që regjistrohen në këtë universitet është relativisht i madh.

Këto ditë Univesiteti i Malit të Zi ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve të rinj në nivelin bachelor dhe data e paraqitjes në konkurs janë e hëna me 10 korrik dhe e martja me 11 korrik.

Për informacion më të hollësishëm ku paraqitën numrat dhe deget që mund të zgjedhen mund të klikoni në lidhjen e mëposhtme.

LIDHJA

Shperndaje