Lejohen tubimet politke deri në 100 persona jashtë, 50 brenda

Trupi Kordinues Nacional ka lejuar tubimet politike deri në 100 persona në ambiente të hapura dhe deri në 50 në ambiente të mbyllura, me përgjegjësinë e subjekteve politike për organizimin dhe respektimin e masave gjatë tubimit.

Kjo është mundësuar pas kërkesave të subjekteve politike dhe nevojës për komunikim të drejtpërdrejtë me votuesit dhe prezantimit sa më kualitativë të programeve zgjedhore dhe listave në procesin parazgjedhor./Malësia.ME/

Shperndaje