U mbajt në Tergajë për të dytin vit radhazi gara ndërkombëtare e Kërcimeve nga ura në Tergajë

U mbajt dje në Tergajë për të dytin vit radhazi gara ndërkombëtare e Kërcimeve nga ura në Tergajë”, në të cilën morën pjesë 23 garues nga Mali i Zi, Kosova, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Për tre më të mirët, të përzgjedhur nga juria profesioniste u ndanë edhe çmimet.

Mund të jetë një imazh i 14 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Vendi i I – Evald Krniq, Mali i Zi (Tuz)
Vendi i II – Igor Arseniq – Bosnja dhe Hercegovina
Vendi i III – Danko Dangubiq – Bosnja dhe Hercegovina

Urime fituesve!

Komuna e Tuzit

Mund të jetë një imazh i 14 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Shperndaje