Ambasadori i Shqipërisë vizitoi punimet në rrugën Deçan-Plavë (Video)

Kryetari i komunës së Deçanit z.Rasim Selmanaj,ka pritur në vizitë Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Kosovë z.Qemal Minxhozi, ku së bashku kanë vizituar nga afër punimet në ndërtimin e rrugës nacionale Deçan- Plavë.

Gjatë kësaj vizite kryetari Selmanaj dhe Ambasadori Minxhozi vlersuan lartë ritmin e punimeve dhe cilsin e tyre, kurse sa i përket rëndësisë që ka kjo rrugë ata thanë që ajo është shum e madhe, jo vetem që lidhë Kosovën me Malin e zi dhe Shqipërinë por ky është hapi me i rëndësishëm për zhvillimin e turizmit.

Për më shumë ndiqeni videon

Shperndaje