King of Illyria Valentino Corleone i gatshëm që krejt pasurin ti nënshkruaj Kishës dhe Xhamis

Vali Corleone, ka qenë i ftuar në emisionin Express Rozë, ku ka folur rreth jetës së tij.

Ndër të tjera Vali ka tregua se ka thirrur noterin në Gjilan dhe ka pyetur nëse ai nuk bën fëmijë a mundet krejt pasurin e tij me ja kalua Kishës dhe Xhamisë.

Pra Kingu Vali Corleone është i gatshëm që krejt pasurin e tij ti lëjë Kishës katolike dhe Xhamisë muslimane.

Kingu edhe një herë e ka përsëritë që Kosovës do ti sjell liberalizimin e vizave më 30 qershor të vitit të ardhshëm, përkatësisht në ditëlindjen e tij.

Për ta kuptuar këtë shikoni intervistën e realizuar nga Express Rozë./Malësia.ME/

Shperndaje