Gjeloshaj: Asnjë votë për DPS, Timonin e Malësisë do ta drejtojë ASH

Artikull i Sponzorizuar

 Të nderuar qytetarë,

Zgjedhjet lokale që do të mbahën me 26 nëntor të këtij viti, janë rasti i veçantë që Komuna e Malësië të drejtohet nga subjektet shqiptare, në krye me Alternativën Shqiptare.
Timonin për drejtimin e Malësisë do ta ketë Alternativa shqiptare.

Ne si subjekt serioz, me struktura të mirëorganizuara, me njerëz profesionist të fushave të ndryshme, me Program të qartë për zhvillimin e Malësisë, kemi dëshmuar çdo ditë e më shumë se jemi lista dhe subjekti pa konkurencë në këto zgjedhje!

Lista jonë përbëhet nga katër magjistra, katër ekonomistë, tre juristë, tre inxhinier, shumë profesorë në lëndë të ndryshme, pedagod, aktorë, psikolog, student etj.

Të nderuar qytetarë, nëse votoni DPS, Komunën do ta drejtojnë Halil Dukoviq, Naser Kraknoviq, Abedin Axhoviq, Nikola Gegaj, Sanda Zejnilloviq, Nermin Alibashiq, Radovan Nikçeviq… pra do ta drejtojnë ata që ua mbydhën Komunën në 8 vitet e kaluara, prandaj ASNJË votë për DPS.

Vota juaj duhet të jetë vetëm për subjektet shqiptare, vetëm për ata që flasin e frymojnë shqip, vetëm për ata që janë profesionist, të shkolluar dhe të përgatitur për të drejtuar e udhëhequr Komunën e Malësisë!

Të nderuar, vota juaj është e shëjtë, mendoni mirë para se të vendosni kujt do të ia besoni pushtetin. Mos bini pre e manipulimeve, populizmave, të atyre që flasin keq për subjektet shqiptare. Shikoni listën, shikonin programin dhe në bazë të saj vota juaj nuk do të shkoj në vendin e gabuar!

Ju pa dyshim do të zgjedhni ALTERNATIVËN SHQIPTARE, sepse është ALTERNATIVA e vetme, pa konkurenc që do të i besoni Timonin per të drejtuar Komunën e Malësisë!

Voto nr.7️⃣✔️
Voto Administratën Shqip
Voto tē ardhmën e sigurt të Malësisë!

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj

Shperndaje