Abedin Dinosha dhe Sulejman Gjokaj dhuruan TV kabinetit të gjuhës dhe letërsisë shqipe

Të martën, 08.12.2015. prindërit Abedin Dinosha dhe Sulejman Gjokaj, anëtarë të këshillit të prindërve të klasës 2a , në bashkëpunim me kujdestarin e klasës Prël Gjolaj, kanë dhuruara TV Gjimnazit 25 maji për nevojat e kabinetit të gjuhës dhe letërsisë shqipe.

TV

Shperndaje