Nimanbegu: Partitë shqiptare kërkojnë katër mandate të garantuara (Video)

Në një intervistë për emisionin Mozaiku në RTMZ, nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu mes tjerash bisedoi për punën e komisionit për çështjen legjislacionit zgjedhor, Ligjin mbi përdorimin e simboleve të pakicave dhe realizimin e marrëveshjes së koalicionit mes partive shqiptare dhe PDS-së.

Shperndaje