MPJ do të tërheqë një numër të madh të ambasadorëve

Ministri i Punëve të Jashtme, Gjorgje Raduloviq duke folur në televizionin Vijesti, tha se Ministria e Punëve të Jashtme (MPJ) në një nga seancat e ardhshme të Qeverisë, do të tërheqë një numër të madh të ambasadorëve, në mënyrë që diplomatët me karrierë të zënë vendin e tyre.

“Ambasadorët që janë diplomatë me karrierë dhe që kanë kaluar trajnimin e stafit diplomatik, do të përpiqemi që t’i mbajmë, kurse të tjerët do t’i tërheqim,” tha Raduloviq.

Malësia.ME

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!