Gegaj antarë i Bordit të drejtorëve të Agjensionit të Aviacionit Civil

Sot Qeveria e Mali të Zi zgjodhi Nikollë Gegaj inxhinierin e metalurgjisë dhe funksionerin e PDS-së dhe deputetin shumvjeçar dhe ish-kryetarin e Komunës së Tuzit për antarë të Bordit të drejtorëve të Agjensionit të Aviacionit Civil.

Ka të bëjë me Agjencionin i cili financohet me parat e Bashkimit Europian.

Gegaj si antarë i Bordit të drejtorëve do të zëvensojë Zoran Gjurishiq ish drejtorin e Montenegroairlines të cilin Qeveria e shkarkoi prej antarsimit.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!