Shënimi i 60-vjetorit të Basri Çapriqit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe PEN Qendra e Kosovës do të organizojnë veprimtarinë shkencore-letrare me rastin e 60-vjetorit të lindjes së poetit dhe studiuesit të letërsisë prof. dr. Basri Çapriqi (1960-2018), e cila do të mbahet në Ulqin, më 17-18 janar 2020.  

Shperndaje