Kryetari Gjeloshaj mori pjesë në shënimin e 100 vjetorit të Tiranës si kryeqytet

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj mori pjesë sot në ceremoninë solemne të organizuar me rastin e 100 vjetorit
të shpalljes së Tiranës si kryeqyteti i Shqipërisë

Me rastin e 100-vjetorit të shpalljes si kryeqytet, bashkia e Tiranës nderoi sot me medalje mirënjohje disa nga familjet më të nderuara tiranase, të cilat kanë kontribuar ndër vite për qytetin.

Në ceremoninë e dedikuar kësaj ngjarje të rëndësishme të kombit shqiptar, merrnin pjesë deputetë, anëtarë të qeverisë, kryetarë bashkish nga vendi dhe trevat shqiptare, personalitete të klerit dhe të kulturës shqiptare si dhe pasardhës të familjeve të vjetra të zonës./Malësia.ME/


Shperndaje