Për fushatën presidenciale, 1,400,000 euro

Rreth 1,400,000 euro do të ndahen për të financuar fushatën presidenciale. Kjo sipas Ligjit për Financimin e Subjekteve Politike dhe fushaten zgjedhore është 0.07 për qind e buxhetit aktual për këtë vit.

Nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor, thane se pas 26 marsit, kur skadon edhe afati i fundit për dorëzimin e kandidaturës, do të kenë informacione të sakta se sa do të marrin kandidatët presidencial individualisht.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!