Deçiqi rikthehet te fitorja – Përsëri në plus gjashtë

Skuadra e Deçiqit arriti sot fitoren e parë në pjesën e dytë të sezonit pasi në dy raundet e para të Ligës së Dytë të Malit të Zi arriti të marrë vetëm një pika.

Deçiqi sot në Spuzhë triunfojë kundër Drezgës me rezutat 3: 0 me golat e Marko Tuqi në minutën e 36, Angjello Rudoviq 52-të dhe Jonathan Dreshaj në minutën e 56-të. Me këtë fitore Deçiqi përsëri ka gjashtë pikë më shumë sesa Jedinstvo.

Shperndaje