Bashkëpunim i shkëlqyer mes Malit të Zi dhe Kosovës (Video)

Autoritetet në Malin e Zi e cilësojnë si tejet të mirë bashkëpunimin fqinjësor me Kosovën. Ata theksojnë se ky bashkëpunim është i shtrirë në të gjitha nivelet që nga pushteti qendrorë e deri tek ai komunal. Ky bashkëpunim, sipas tyre, paraqet një shembull pozitiv në rajon, ndërkohë që qëndrimin e opozitës në Kosovë rreth demarkacionit të kufirit e cilësojnë si çështje të mbrendshme të Kosovës.

Për më shumë ndiqni videon

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!