Shërohen dy persona nga Malësia që ishin të infektuar me coronavirus

Janë shëruar dy persona nga Malësia të cilët ishin të infektuar me koronavirus njoftoi përmes TV Boin kryetari i komunës Nik Gejloshaj.

Gjithësei, 7 persona të infektuar me COVID-19 nga komuna e Tuzit gjindeshin në Qëndrën Klinike në Podgoricë dhe tashmë dy janë lëshuar në shtëpi të shëruar, tha Gjeloshaj.

Ai tha se jemi afër të fitojmë këtë bëtejë dhe situatën do ta analizojë me Institutin për Shëndetin Publik, por duhet kujdes dhe nuk duhet të ngutemi që menjëhetë të ndryshojmë qasje mbas të gjitha skarificave të bëra.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni më poshtë:

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!