Eurosong 2018: Eugent Bushpepa ndër më të preferuarit (Video)

“Shqiponjat në Eurovizion”

Ermal Meta, Eugent Bushpepa dhe Eleni Foureira janë takuar në ambjentet e festivalit Europian të këngës.

Tre këngëtarët shqiptarë kanë shkrepur edhe një fotografi bashkarisht ku nuk kanë nguruar të bëjnë edhe simbolin e shqiponjës.

Gjesti i tyre ka bërë krenar shumë shqiptarë të cilët ndjehen të lumtur teksa shohin që Eurovizion mikpret tre Shqipëtar.

 

Shperndaje