Ministrja e Mbrojtjes, Olivera Injac bisedoi me ministren e Mbrojtjes së Kosovës

Ministrja e Mbrojtjes e Malit të Zi Olivera Injac sot përmes video-lidhjes bisedoi me ministrin e Mbrojtjes së Kosovës, Amend Mehaj.

Me këtë rast, ministrja Injac e uroi ministrin Mehaj për detyrën duke shprehur vulllnetin në zgjerimin e mëtejmë të bashkëpunimit bilateral në kuadër të Memorandumit të Mirëkuptimit në mes dy ministrive në fushat me interes të përbashkët, duke theksuar edhe procesin e menaxhimit të krizës së pandemisë COVID-19.

Nga ana e tij, Ministri Mehaj theksoi rëndësinë e thellimit të bashkëpunimit në mes dy ministrive në interesin e përbashkët si dy vende fqinje dhe rajonit në përgjithësi. Ai vlerësoi lart edhe rolin e tashëm të Malit të Zi  si vend anëtar i NATO-s dhe ndërlidhjen e këtij fakti me synimin e Kosovës për integrimit në organizatat rajonale dhe euroatlantike të sigurisë dhe mbrojtjes.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!