Plazhet e Ulqinit radhiten në listën botërore të plazheve të pastra

Bregdeti i Ulqinit është i njohur për plazhet më të mira dhe më cilësore në Mal të Zi dhe rajon.

Këto ditë, 7 plazhe të Ulqinit u çertifikuan me çmimin “Flamuri i kaltër”, duke u renditur në listën botërore të plazheve të pastra. Këto çmime, sipas ekspertëve të kësaj fushe, ndikojnë në promovimin e ofertës dhe në nivelin e vlerave turistike të Ulqinit.

Shperndaje