Opozita lëshoi shansin e fundit

Opozita malazeze, duke injoruar ftesën e zëvendës presidentit amerikan Majk Pens që të kthehet në parlament, ka lëshuar edhe shansin e fundit që, së paku sipërfaqësisht, të paraqitet si një farë alternative e pushtetit, ka deklaruar kryetari i këshillit për marrëdhënie ndërkombëtare dhe mërgimtaret, Andrija Nikolliq.

 Ai në bisedë  me ambasadoren amerikane në Podgoricë,  Margaret En Uehara,  ka theksuar se se ky moskuptim i qëllimshëm i sugjerimeve qellim mira nga zyrtarët më të lartë ndërkombëtar nuk është befasi.
“Nuk është hera e parë që liderët e opozitës malazeze të demonstrojnë se si i ka kapluar urrejtja ndaj partisë në pushtet dhe njeriut të parë të sajë, që i pengon në obligimin që sikur përfaqësues të zgjedhur të qytetarëve të jenë në funksion të interesave shtetërore të Malit të Zi, dhe të shoqërisë në përgjithësi”, ka thënë Nikoliq.
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!