Ulqin, mbrojtja e vlerave të trashëgimisë kulturore (Video)

ë Ulqin u mbajt simpoziumi ndërkombëtar “Mbrojtja dhe konservimi i qëndrueshëm i Kalasë së Ulqinit” ku morën pjesë me dhjetëra studiuesë dhe ekspertë nga rajoni, Europa dhe SHBA. Qëllimi i simpoziumit, të cilin e organizoi Fondacioni Kulturor Shqiptaro-Amerikan dhe Komuna e Ulqinit, ishte mbrojtja e monumenteve të trashëgimisë kulturore dhe transformimi i tyre në vlera ekonomike.

Shperndaje