Qeveria e Shqipërisë: Hidrocentralet nuk ndikojnë në rrjedhën e Cemit

Ministria e infrastrukturës së Shqipërisë ka njoftuar se ndërtimi i hidrocentraleve në lumin Cem nuk ndikon në rjedhën e tij, prandaj për këtë nuk kanë njoftuar palën malazeze.

Ditët e fundit ka pasur mjaft reagime në lidhje me pasojat që mund të ketë ndërtimi i hidrocentraleve në këtë lum, por pala shqiptare siguron se nuk do të ketë ulje të nivelit të Cemit dhe në rast se ndonjë projekt tregon të kundërtën, atëherë do të marrin vendim të përbashkët me palën malazeze./TvTeuta/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!