Një shqiptarë kandidat për Këshillin e Prokurorisë

Avokati nga Ulqini Jakup Murati, është njëri nga 6 kandidatët e paraqitur për vendin e zbrazët në Këshillin e Prokurorisë.

Në konkursin i cili është shpallur nga Kuvendi i Malit të Zi, afati i të cilit përfundoi me 1 nëntorë, përvec Muratit janë paraqitur edhe 5 kandidatë tjerë të cilët i plotësojnë të gjitha kushtet ligjore: Novak Llakoviq, Srgjan Gjuroviq, Sllobodan Dragoviq, Shefko Crnovrshanin dhe Velija Muriq,shkrua Lajm.me

Murati aktualisht është antarë i Këshillit drejtues i ndërmarrjes “Ujësjellës – Kanalizime”.

Shperndaje