PD: Iniciativa për platformën e përbashkët të partive shqiptare

Këshilli qendror i Partisë demokratike të Fatmir Gjekës ka miratuar të martën mbrëma iniciativën për platformën e bashkëpunimit të partive shqiptare, mëson Portali Ul-info.

Thuhet se ky hap erdhi si përgjigje në situatën politike në vend, integrimet evropiane dhe euroatlantike, si dhe zgjedhjet e afërta parlamentare.

Ftesa do t’i dërgohet të gjithë partive shqiptare, ndërsa mbledhja do të mbahet të martën, më 17 nëntor, me fillim në ora 19.

Shperndaje