Gjeloshaj: Komuna e Tuzit ka ndarë 439,272.42 € për 229 bujq që kanë aplikuar

Mbështetja institucionale e bujqësisë në Komunën e Tuzit ishte një prej prioriteteve të Komunës së Tuzit.

Për secilin vit kemi ndarë subvencione, ndërsa ketë vit është rritur edhe më shumë mbështetja!

Dëshiroj të njoftoj se mbas thirrjes publike, kemi ndarë 439,272.42 € për 229 bujq që kanë aplikuar për mbështetje Nga komuna. Ndarja është bërë për disa kategori, sipas thirrjes publike dhe për të gjithë bujqit. Duhet cekur, se kjo NUK është mbështetje për dëme, sepse ajo do të jetë në procedurë tjetër për t’u realizuar së bashku me Qeverinë e Malit të Zi.

Edhe në vitin 2023 Komuna e Tuzit do të mbështesë bujqësinë, si një ndër resurset më të mëdha të zhvillimit ekonomik.Nik Gjeloshaj

Shperndaje