Adrian Lulgjuraj do të konkurojë në “Festivalin e Këngës” (Video)

Këngëtari i njohur Adrian Lulgjuraj, do të konkurojë edhe këtë vit në spektaklin “Festivali i Këngës” që do të mbahet në Radio Televizionin Shqiptar në Tiranë me 27 dhjetor.

Ai në festival do të marrë pjesë me këngën “Jeto dhe ëndërro”, të cilën e ka inçizuar pas tre viteve pushim. Fituesi i këtij festivali do ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurosong, ku Lulgjuraj edhe ishte përfaqësues tre vite me parë pasi së bashku me Bledar Sejkon triumfuan në finale me këngën “Identitet” .

https://www.youtube.com/watch?v=nFTJI_ox_aM

Shperndaje