Përzgjidhet fituesi për stemën e komunës së Tuzit

Komisioni i formuar për zgjedhjen e stemës së komunës së Tuzit, sot ka vendosur pë stemën fituese në bazë të konkursit publik.

Më poshtë mund të shikoni propozimin fitues:
1. Stema që përdoret nga të gjithë në komunën e Tuzit(qytetarët, OJQ, kompanit, etj)
2. Stemën që e përdorin organet e komunës së Tuzit dhe
3. Stemën e kryetarit të komunës dhe kryetarit të kuvendit.

Verzioni fitues i dërgohet Qeverisë në pëlqim.

Stemën fituese e kanë punuar, Luan Gjokaj dhe Kristina Gjokaj dizajner !

Komuna e Tuzit

Shperndaje