Dukaj: Përzgjedhet kompania që do të rindërtoj shkollën në Dacaj të Rozhajës

Të nderuar miq,

I lumtur që në ditën e fundit nga pozita e Drejtorit, të ndaj me Ju lajmin fantastik për ndërtimin e shkollës në Dacaj të Rozhajës!

Sapo u përfunduan të gjitha procedurat e prokurimit publik dhe është përzgjedh kompania “DING&Novi Volvox” që do të rindërtoj shkollën!

Sinqerisht,

Marash Dukaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!