Përsëriten zgjedhjet në dy vendvotime në Ulqin, të drejtë vote 1,243 votues

Komisioni shtetëror zgjedhor vendosi të hënën që të pranojë ankimimet e Demokratëve, mëson Portali Ul-info.

Kjo do të thotë se do të përsëriten zgjedhjet në vendvotimin 13 (Darzë) dhe 34 (Ndërmarrja publike komunale).

Në këto vendvotime gjithsej janë të regjistruar 1243 votues, ndërsa me 4 shkurt votuan 704 votues./Ul-Info/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!