Në vitin 2015 në Podgoricë,Ulqin dhe Plavë më së shumti ndërruan emrat ose mbiemrat

Në vitin 2015 sipas të dhënave të Ministrisë së mbrendshme , 617 persona në Mal të Zi kanë ndryshuar të dhënat mbi identitetin e tyre.

Më së shumti qytetaret i kanë ndrruar emrat ose mbiemrat në Podgoricë 98 ndryshime,  Ulqini rradhitet i dyti me 64 ndryshime i pasuar nga Plava me 63. Çmimi i ndryshimit të emrit apo mbiemrit është 20 euro , dhe në kërkesë nuk nevojiten të dhëna për arsyet e ndryshimit.

Shperndaje