Gjeloshaj: Gëzuar dhe për shumë mot Pashkët!

Të nderuar miq,

Sot është Dita e Pashkëve, festë e madhe që simbolizon ringjadhjen e shpiriti njerëzor. Ditë e shpresës, e fitores së jetës mbi vdekjen, ditë e paqes, dashurisë për të rritur e forcuar besimin në njëri-tjetrin.
Në këtë festë është momenti që të përkujtojmë të afërmit, që nuk janë në mesin tonë, le të shtojmë respektin për njerëzit me të cilët jetojmë dhe le të ndërtojmë bashkërisht një të ardhme më të mirë.

Dëshiroj që, në këtë festë të gëzuar, paqja, dashuria dhe mirëkuptimi të mbizotëroj mes qytetarëve të vendit tonë dhe në gjithë botën.

Gëzuar dhe për shumë mot Pashkët!

Sinqerisht,
NGJ


Shperndaje