Nga e premtja hiqet ndalimi i lëvizjes nga 23:00 deri në 5 të mëngjesit

Trupi koordinues nacional mori vendimin që nga e premtja të hiqet masa e ndalimit të lëvizjes nga ora 23:00 deri në 5 të mëngjesi.

Poashtu, nga e premtja lejohet trafiku në automjetet e pasagjerëve dhe TAXI (numri i personave sipas lejes së trafikut)./Malësia.ME/

Shperndaje