Gjukanoviq ftoi përfaqësuesit e partive parlamentare në konsultime për datën e zgjedhjeve

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ftoi përfaqësuesit e partive parlamentare dhe të koalicioneve në konsultime për caktimin e datës së zgjedhjeve parlamentare.

Afati i planifikuar për konsultime është 16 qershori.

Shperndaje