Talat Xhaferi, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore vizitoi Komunën e Tuzit

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Veriore,z. Talat Xhaferi me bashkëpunëtorë u takua me kryetarin e Komunës së Tuzit, z. Nik Gjeloshaj. 

Gjatë këtij takimi, z. Xhaferi uroi udhëheqësinë e re të Komunës së Tuzit dhe shprehi gatishmërin për bashkëpunim mes komunave të të dy shteteve.

Gjithashtu u diskutua edhe për procesin integruese në NATO të dy shteteve.

Kryetari i Komunës së Tuzit, z. Gjeloshaj falenderoi z. Xhaferi, për vizitë dhe u tregua i hapur për bashkëpunim në projekte të rëndësishme për të mirë të dy vendeve, njoftuan nga Komuna e Tuzit.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Shperndaje