Nik Gjeloshaj uron Kurban Bajramin

Të nderuar miq,

Festa e madhe e Kurban Bajramit, ndër të tjera na kujton përgjegjësitë për të qenë të kujdesshëm ndaj të drejtës! Është kjo ngjarje kur dëshmohet sakrifica dhe solidariteti.

Le të shërbejë kjo festë si mesazh i paqës, mirëkuprimit dhe përpjekjes së përbashkët në realizimin e synimeve tona.

Të gjithë besimtarëve kudo që janë uroj nga zemra festën e Kurban Bajramit, me shpresë se ndër ne dhe kudo në botë të mbretërojë paqja, qetësia dhe toleranca.

Sinqerisht, NGJ

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!