Filloi me punë tregu i gjelbër në Tuz (Video)

0

Në Tuz është hapur tregu i gjelbër.

Dje hapëm dyert e tregut të ri në mënyrë që shitësit të shesin në kushte humane dhe mos të jenë në pluhur,baltë dhe diell. Ne shitësve u ofruam që qiramarrje të jetë falas deri në vitin e ri, tha Nikollë Camaj drejtor i SHPK Komunale.

Tregu, ka vend për 70 banaqe, ndërsa tani ka rreth 17. Gjithashtu kemi hapësirën ​​për djathë dhe peshk, kemi përgatitur gjithçka, tha Camaj.

Video: Tv Boin

error: Të drejtat e rezervuara !!