Ambasadori i Republikës së Kinës vizitoi Komunën e Tuzit

Foto: Komuna e Tuzit

Sot, kryetari i Komunës së Tuzit, zoti Abedin Axhoviq së bashku me zëvensit e tij Simon Ivezaj dhe Haris Ramoviq, mikëpriti ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës, zotin Liu Jin dhe bashkëpuntorët e tij.

Më këtë rast, ai në mënyrë ceremoniale dorëzoi plakatin mirënjohës ambasadorit dhe njëkososhit i falendëroi ata për donacioni jashtëzakonisht të vlefshëm, që Ambasadi i Republikës Popullore të Kinës i dhuroi Komunës së Tuzit.

Fjala është për një cisternë uji, vlera e të cilës sjellet rreth 40.000 euro.

Shërbimi Informativ i Komunës së Tuzit

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!