Kryeministri Mustafa darkon me futbollistët: Ne jemi një

Kryeministri i Kosovës, Isa Musatafa, ka vizituar Kombëtaren Shqiptare dhe përfaqësuesen e Kosovës të cilëve u është drejtuar me një fjalim:

“Ju jeni krenaria jonë. Na keni bërë krenarë duke u kualifikuar në Euro 2016. Ju do ta tregoni vetën edhe në Kampionatin Evropian se jeni lojtare të mëdhenj. Të premten është një ndeshje vëllazërore, jemi një komb”, u është drejtuar kryeministri Isa Mustafa lojtarëve të Kombëtares shqiptare.

Shperndaje