Përplasje me fjalë mes Nimanbegut dhe Knezheviq në Kuvend (Video)

Nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu u përplasë me fjalë sot në Kuvedë me deputetin serb Millan Knezheviq nga Fronti Demokatik i cili tha se shumë shpejt në Kuvendin e Republikës së Çekisë do të inicohet tërheqja e njohjes së Kosovës.

Shperndaje