CEDEM: ASH subjekti i parë dhe i vetëm shqiptarë në rritje, 2.30% në nivel shteti

Si pas hulumtimit të fundit të kryer nga Qëndra për demokraci dhe ë drejtat e njeriut (CEDEM), në korpusin politik shqiptarë Alternativa Shqiptare ka pasur rritje dhe është binshëm partia më e fortë shqiptare në Mal të Zi me përkrahje prej 2.3% në nivel shteti.

Në këtë hulumtim nuk figurojnë partitë tjera shqiptare pasi që pëkrahja e tyre është nën 1%.

Sipas këti hulumtimi, Partia Demkratike e Socialistëve ka përkrahjen më të madhe të qytetarëve 41,5% të ndjekur nga Demokratët 20,7%./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!