Skënderbeu deri në fund të marsit në Ulqin

Ministria e Kulturës e Mali të Zi i ka dhënë miratimin Komunës së Ulqinit për vëndosjen e shtatorës së Gjergj Kastriotit Skënderbeut në rrethrrotullim në qendër të qytetit.

Në bazë të projektit të arkitetktit Shpetim Maraj në pjesën frontale të shtatores do të shkruhet në gjuhën shqipe ”Gjergj Kastioti Skenderbeu 1405 – 1468” si dhe në gjuhën malazeze ”Đerđ Kastrioti Skendebeg 1405 – 1468”.

Afati për vendosjen e shtatores është muaji mars i këtij viti.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!