Zenka: Komuna e plotë e Tuzit pa referendum dhe ligji për flamur të arritura të mëdha të ”Shqiptarëve të Vendosur”

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve dhe Ministri për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, Mehmed Zenka ishte i ftuar në emisonin Balkan Talks në Euronews Albania.

Zenka e cilësoi miratimin e ligjit mbi simbolet nacionale që mundëson përdorimin e lirët ë flamurit shqiptar në Mal të Zi dhe fitimin e Komunës së plotë të Tuzit pa referendum si të arritura të mëdhë të koalicionit ”Shqiptarët e vendosur”.

Shperndaje