Ministri i Bujqësisë nuk e di që Tuzi ka statusin e komunës së plotë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Menaxhimit të Ujërave, Aleksandar Stijoviq, ende nuk e di që Tuzi ka statusin e komunës së plotë.

Ministri ka nënshkruar një dokument ku thuhet se komunat e Tuzit është komunë në kuadër të Kryeqytetit dhe se kryetari është Abedin Axhoviq, edhe pse Tuzi është komuna e plotë dhe drejtohet nga Nik Gjeloshaj.

Ministri gjithashtu nuk e din se kush është në krye të Ujësjellësit të Podgoricës, si dhe shërbimeve të caktuara të Kryeqytetit.

Në dokumenti i nënshkruar nga Ministri Stijoviq thuhet se drejtori i Ujësjellësit dhe kanalizimeve është Vladan Vuçeliq, megjithëse në atë pozitë është Filip Makdrid.

Malësia.ME

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!