Zeta kërkon të marrë Vllanë, Vrane dhe Shtëpit Rakiq

Anëtari i këshillit qendror të Partis Popullore Demokratike (DNP) Ranko Angjushiq thot se nuk do lejojë që Zetës ti merren Vllana dhe Vrane, ai gjithashtu thotë se Shtëpit Rakiq i përkasin Zetës.

Vllana dhe Vrane në vitin 1957 ishin në territorin e Zetës, këtë e dinë mirë fqinjët nga Tuzi ajo ishte e jona dhe ashtu duhet të jetë.

Ne do të kërkojmë çdo gjë që i përkiste Zetës me katastër të vitit 1957.Angjushiq shpjegon se në këtë vit kufijtë e Zetës ishin, ura e Lumit Cem te Shtëpit Rakiq dhe ura në Moraçë.Nuk i japim as Shtëpit Rakiq , sepse është e qartë se na përkasin neve.Shtëpit Rakiq janë të Zetës përfundon Angjushiq./Malësia.ME/

Shperndaje