A po i vjen fundi krizës politike në Guci: Zgjedhjet me 9 tetor?

Zgjedhjet e parakohshme lokale në komunën Guci mund të mbahen së bashku me zgjedhjet parlamentare me 9 tetor, ka deklaruar ministri i brënshëm Goran Danilloviq.

Danilloviq njoftoi se në një nga mbledhjet e ardhshme të Qeverisë do të porpozoi që të njëjtën ditë që do mbahen zgjedhjet parlamentare të mbahen edhe zgjedhjet lokale në Guci.

Në pritje për shprëndarjen e kuvendit lokal dhe shpadhjen e zgjedhjeve të reja, pushteti dhe opozita në Guci, përgjegjësin për krizën në këtë komunë i’a kalojnë njëri-tjetrit./Malësia.ME/

Shperndaje