Aktiviteti “Ditët e Diasporës” në Ulqin (Video)

Në Ulqin u mbajt manifestimi tradicional “Ditët e Diasporës”, ku morën pjesë përfaqësues të diasporës, zyrtarët e Ambasadës Amerikane në Podgoricë dhe qytetarë të shumtë nga rajoni.

Rajonet ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi kanë njohur ritme të larta emigrimi, ku sipas demografëve më shumë se gjysma e popullatës jetojnë në mërgim, kryesisht në SHBA.

Më poshtë mund të ndiqi kronikën e përgaditur nga Zëri i Amerikes:

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!