Beqaj priti në takim drejtuesit e Komunës së Gucisë

Drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmin Beqaj priti dje në takim kryetaren e Komunës së Gucisë, Anella Çekiq dhe nënkryetarin e kësaj komune Edon Balidemaj.

Ata biseduan për realizimin e projekteve nga Qeveria e Malit të Zi, të cilat janë të parapara me Buxhetin për vitin 2022 në komunën e Gucisë. 

Shperndaje