Dhurohen mjete shkollore në Plavë-Guci

Nga Esad Gjonbalaj

SHOQATA “SHOKË KLASE PËRGJTHEMONË” DHURON MJETE SHKOLLORE NË PLAVË GUCI

Shoqata “Shokë klase përgjithmonë” me seli në New York  përmes një aksioni bamirësie bëri një gjest me shume vlerë në Plave Guci, duke dhuruar një numër të konsiderueshëm fletoresh, lapsash, ngjyrash etj. nxënësve të shkollave fillore shqipe të Plavës  Gucisë.

Kjo shoqatë realizoj këtë aksion duke koordinuar dërgimin dhe shpërndarjen e këtyre ndihmave me aktivistin e dalluar të komunitetit tonë në New York zt Imer Mehaj, si dhe me stafin e mësimdhënëseve shqiptar në Plavë Guci gjegjësisht me prof.Fadil Ulaj.

Në emër të mësimdhënësve dhe nxënësve shqiptar të Plavë Gucisë prof.Fadil Ulaj falënderojë këtë shoqatë dhe stafin e saj të drejtuar nga znj. Lendita Hoxha për këtë kontribut të jashtëzakonshëm për vogëlushët tanë në vendlindje.

 

Shperndaje