Gjeloshaj: Pakicat si rregull janë pjesë e qeverisë

Bartësi i Listës Shqiptare, Nik Gjeloshaj për RTMZ deklaroi se kush do që e fiton shumicën, si rregull në Rajon është që pakicat të jenë pjesë e qeverisë.

Ai si shëmbull mori Kosovën ku pjesë e qeverisë janë pakica serbe, pavarësisht nga ngjarjet që ndodhën atje.

Gjeloshaj tha se brenda koalicionit do të analizonjnë rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve, si dhe ftesat për t’u bakangjitur shumicës së re në Malin e Zi.

Ai tha se nuk ka ftesë për bisedë që duhet refuzuar, por që ekziston një ndryshim i madh midis bisedës dhe marrëveshjes. /Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!