Përsëri rriten çimimet e derivateve

Nga mesnata përsëri do të rritën çmimet e derivateve të naftës, është njoftuar nga Ministria e Investimeve Kapitale.

Benzina prej 98 oktan do të rritet në 1.43 euro për litër, ndrësa ajo 95 në 1.39 euro për litër, apo tre cent më shumë se tani.

Eurodizel do të rritet për dy cent dhe do të kushtojë 1.21 euro për litër. Këtë çmime do të jenë në fuqi deri të paktën më 28 shtator.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!